Webinar studio huren

Opzoek naar mogelijkheden om een presentatie te geven aan jouw klanten? AV-verhuurnederland bied naast de mogelijkheid om webinars vanaf locatie zelf uit te zenden de mogelijkheid om vanuit een van onze studio's een uitzending te verzorgen. Door een landelijke spreiding van onze studio's is er altijd een studio dicht bij jou in de buurt. Momenteel zijn de volgende locaties beschikbaar:

- Rotterdam

- Middelburg

- Utrecht

Alle bovenstaande locaties beschikken over eigen parkeerplaatsen en de mogelijkheid om opnames te realiseren met in achtneming van de Coronamaatregelen.

Begeleiding

We willen graag voor het hoogst haalbare resultaat gaan met onze klanten en bieden daarom intensieve begeleiding bij onze webinars aan. Denk bijvoorbeeld een een regisseur die u wijst op de mogelijkheden van online events en tips en tricks geeft over het presenteren voor een camera. Indien gewenst kunnen we in samenspraak met u het volledige script in orde maken om zo niets aan het toeval over te laten.

Audiovisuele techniek

Av-verhuurnederland maakt gebruik van de laatste en betrouwbaarste techniek op het gebied van webinars om zo de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs te garanderen. Onze studio's zijn ingericht met onder andere de volgende zaken:

- Minimaal vier camera' s in 4K kwaliteit

- Een professionele regie

- Diverse mogelijkheden om een setting te creëren die past bij uw presentatie

- Mogelijkheid om te streamen naar MS Teams, ZooM, Go to webinar, of een platform naar keuze

- Mogelijkheid voor mensen vanuit thuis of kantoor om in te bellen

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en of wij uw wensen kunnen realiseren? Laat uw gegevens achter en een van onze accountmanagers neemt contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.