Atem Mini Pro huren

Huur een Atem Mini Pro

 

Atem Mini Pro huren binnen Nederland? AV-verhuurnederland biedt in samenwerking met lichtengeluidzeeland.nl de mogelijkheid een Atem Mini Pro te huren die tot aan deur bezorgd wordt in heel Nederland. de Atem Mini Pro is perfect inzetbaar voor diverse functies, op deze pagina vind je informatie over het huren van een Atem Mini Pro en de toepassingen.

 

Atem Mini Pro aansluitingen

De Atem Mini Pro heeft de mogelijkheid om diverse videobronnen aan te sluiten en gemakkelijk te switchen tussen deze bronnen middels de ingebouwde switcher. Heb je bijvoorbeeld bij een vergadering of presentatie twee laptops en wil je de content van beide gemakkelijk en zonder kabels te ruilen laten zien, Atem Mini Pro huren is een zeer geschikte oplossing hiervoor. Naast de mogelijkheid om diverse videobronnen aan te sluiten is het mogelijk microfoons aan te sluiten.

 

 

Heb je voor een project een videomixer nodig? Huur dan bij AV-Verhuur Nederland een Blackmagic ATEM Mini Pro. Deze videomixer is uitermate geschikt voor livestreams door de optie om direct te streamen.

Een andere mogelijkheid is om deze via USB aan te sluiten op een laptop en deze vervolgens als invoer te selecteren op het gewenste platform of in OBS.

Op de ATEM Mini Pro zit in tegenstelling tot zijn voorganger een Multiview uitgang. Hierdoor kun je in de gaten houden wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Hierdoor houd je meer overzicht over je stream.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via E-mail of telefoon.