SDI kabels en Converters

Wanneer je HDMI Kabels niet lang genoeg zijn, is het handig om een SDI Kabel te gebruiken. Bij AV-Verhuur Nederland verhuren we kabels van 20 meter, en kabels van 50 meter op haspel. Bij deze kabels is het handig om een Blackmagic Micro Converter Bidirectional te hebben, deze verhuren wij ook.

Wanneer je een Blackmagic Micro Converter Bidirectional huurt, kun je dus de HDMI signaal omzetten naar een SDI signaal. Aan het eind van de SDI kabel kun je dit signaal weer omzetten naar een HDMI signaal om zo je videomixer / beeldscherm / beamer van signaal te voorzien.

 

Stel je hebt een camera met een SDI aansluiting, of je hebt juist een videomixer met een SDI ingang en de camera HDMI, deze converter werkt beide kanten op dus je hoeft er maar 1 te huren.

Een HDMI - SDI Cross Converter is erg handig wanneer je langere afstanden moet overbruggen. We raden het af om HDMI langer dan 15 / 20 Meter te gebruiken. In dit geval is het interessant om SDI te gebruiken, maar dan moet je wel de juiste converters hebben.

Wordt geleverd met adapter.

Heb je nog vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via E-mail of telefoon.

3G-SDI 75Ω Kabel

€ 25,00

3G-SDI 75Ω Kabel

€ 25,00

Is je HDMI kabel niet lang genoeg? Dan kun je er voor kiezen om een SDI kabel te huren. Huur hier eventueel ook de bijbehorende Converters.

Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op via E-mail of telefoon.