Huur een Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Wanneer je op zoek bent naar een juiste camera voor een livestream of opname, is de Pocket Cinema Camera van Blackmagic Design een goede optie. Deze camera biedt de mogelijkheid om in 4k te filmen, maar in HD filmen kan natuurlijk ook.

Deze camera beschikt over een Lower Thirds sensor, biedt een 13 stops dynamisch bereik en dual native ISO tot 25600, hierdoor heb je zelf bij weinig licht indrukwekkende beelden.

De Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4k heeft een MFT-lenscatting, ingebouwde microfoons, een mini XLR-ingang, een HDMI aansluting, 3D LUT ondersteuning, bluetooth voor bediening en een USB-C aansluiting om direct op te nemen op een harddisk.

 

Op zoek naar een compacte maar wel goede camera? Dan is de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4k wat voor jou.

Deze 4k camera is voorzien van een HDMI uitgang, dus goed te combineren met de Blackmagic ATEM Mini Pro of de Blackmagic ATEM Mini Pro ISO videomixer.

Op deze camera zit de optie om op te nemen, dus het is niet noodzakelijk om een videomixer te hebben. Opnemen gaat via een SD-slot of via de USB-C poort op de camera.

De Pocket Cinema Camera 4k is voorzien van een Batterij, maar ook te gebruiken op vaste spanning, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken om lege accu's tijdens de show/uitzending.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via E-mail of telefoon.

Huur een Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K